Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jótündér-Rossztündér mini játékok

2010.11.29

Felvilágosítás:

Minden pályához van egy mini játék. Ha egy mini játékot végig viszel kapsz egy jelvényt amiből ha mindeggyik meg van egy fegyvered eléri a isteni szintet ami a maxon túl van.


1.Mini játék:

Ez a minijáték az 1.pályához van.

Egy jegesmedve áll a hal oázis előtt és be kell juttatnod oda az éjhes fókákat. Akkor nyersz ha minden fóka bent van. De ha beküldtél egy fókát akkor előjön még egy jegesmedve. Összesen 10 fóka van.2.Mini játék:

Ez a második pálya minijátéka.

Ez egy kincskereső játék vigyázz a csaptákkal és az ellenségekkel! Útközben kincseket is találhatsz. És a cél egy négyfelé tört kép egy darabja. Az első négy mini játékban ezeket a képdarabokat kell megszerezni. Ha megszerezted mindet akkor megvan az ötödik minijáték.


3.Mini játék:

Ez a harmadik pályáról van mintázva

Ebben a minijátékban úgy szerezheted meg a kép darabját hogy legyőzöd játék által irányított karaktert. 9 fajta versenyben lehet játszani és háromszor kell nyerned. Azt hogy mejik versenyszám azt te kiválasztod és aban harcolsz. Itt vannak:

1.kakasviadal --- Fél lábon ugrál a karid így nehéz irányítani. De neked így kell ellöknöd az ellenfelet.

2.erőmérő --- A karakter fog egy kalapácsot és rá kell ütnie egy mérőre neked csak annyi a dolgod hogy jókor nyomj jó gombot.

3.Kajacsata --- Kaját kell az ellenségre dobni.

4.kutyalovaglás --- Itt a nehezen irányítható kutyákon kell versenyezni.

5.Vak Wilmos --- Egy íjjal kell leszedni egy almát egy álló fatönkről, de mind ezt úgy hogy nem lehet látni.

6.Szerencse kerék --- Megpörgeted és vagy nyersz vagy nem.

7.Blé bléd --- Pörgő bléblédekkel kell legyőzni a másik blé blédet.

8.Célba dobás --- Késeket kell dobálni egy bizonyos célba

9.kő, papír, olló --- Kő kicsorbítja az ollót, olló szétvágja a papírt, papír becsomagolja a követ.


4.Mini játék:

4.pálya piramisi részéről formálva

Egy piramisban labirintus van és 5 múmija üldöz és öt külömböző szarkofágba kell zárni. De ha beraktad a múmiját csak az aranyskarabelusszal tudod bezárni a szarkofágot. De utána egy nagy kő gurul feléd és csak úgy rázhatod le a követ ha visszajutsz a minijátékok termébe és onnan a menübe.


5.Mini játék:

5.pályáról mintázva

Itt elszabadult 25 manó akik közül 5 a manófánál, 5 a sivatagban, 5 a versenypályán, 5 a réten és 5 az északi sarkon. Ha egy megvan beleteszed egy hátizsákba ami belül egy óriási kígyó is elférne de kívül nagyon pici. Ebbe bele kell pakolni őket és vissza vinni a fához. Segítség képp nem kell gyalogolni mert kapsz lég rollert hozzá. Ha kész vagy a jutalom még egy minijáték és tiéd a robogó amit a pályákon is használhatsz.


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

derék ut22

(hortenzia, 2011.12.08 14:12)

nagyon jo a játék